Meer dan 20 jaar ervaring én bekend van het enige échte Oestermeisje
Meisjes met Smaak maakt gebruik van functionele en analytische cookies (van derde partijen). Bekijk ons privacybeleid voor meer details.
ZUSJESMET SMAAK

Maak kennis met Liselotte en Annabel, twee zusjes met smaak. Na opgegroeid te zijn in Bergen aan Zee verruilden deze fijnproevers de idyllische kust voor Amsterdam.

Voor Liselotte en Meisjes met Smaak was het in 2015 al liefde op het eerste gezicht. Zo bleef ze na het afronden van haar stage jarenlang werken als Smaakmeisje. In 2018 combineerde ze deze hands-on ervaring met de wens om te organiseren en ging ze weer op kantoor aan de slag als Event- en Sales medewerker.

Ook Annabel dompelde zich al tien jaar geleden onder in de uitzendbranche. In 2016 starte zij Van Kuyk Works, waar zij haar commerciële vaardigheden en ondernemershart verder ontwikkelde.

Dat laatste begon uiteraard sneller te kloppen toen zij de kans kreeg om samen met haar zus Meisjes met Smaak over te nemen. Samen vertegenwoordigen de zusjes een uniek smaakpalet. Ze bundelen hun creativiteit en organisatietalent met een op ervaring gebaseerd inlevingsvermogen in zowel klant als personeel. Annabel en Liselotte barsten van energie en zijn vanuit een gedeelde passie voor eten en drinken altijd op zoek naar nieuwe trends, locaties en concepten. Zonder over smaak te twisten.

SUPPORTFAQOfferte aanvragenSolliciterenContactOver ons
MEISJES MET SMAAK AMSTERDAMEmail: info@meisjesmetsmaak.nlTel: 020 616 98 55BTW: NL8562.13.007.B01
© 2022 Meisjes met Smaak. All rights reserved.