Meer dan 20 jaar ervaring én bekend van het enige échte Oestermeisje
Meisjes met Smaak maakt gebruik van functionele en analytische cookies (van derde partijen). Bekijk ons privacybeleid voor meer details.

PARTICULIER

Er wordt steeds meer waarde gehecht aan kleine gezelschappen en persoonlijke momenten met vrienden en familie. Voor elke gelegenheid, klein of groot, helpt Meisjes met Smaak je graag bij het creëren van buitengewone momenten en onvergetelijke herinneringen. Zit als pareltje in het goud terwijl je geniet van kersverse oesters, fleur je babyshower op met kleurrijke macarons of geef je themafeestje een spicy touch met Aziatische springrolls. Meisjes met Smaak is er om met je mee te denken van begin tot eind. Wat de reden van je feestje ook is. Bovendien hoef je die helemaal niet te hebben, toch?

HAAL HET ALLERBESTE UIT JE EVENEMENT

Verras je gasten met culinair entertainment, gewoon in de woonkamer. Of in de tuin. Laat je adviseren over eten en bijpassende wijnen. Geen tijd om dingen zelf te regelen? Meisjes met Smaak heeft alle ingrediënten in huis, dus neemt het graag uit handen. Voor meer of minder, voor alles wat je wil.

offerte aanvragen
SUPPORTFAQOfferte aanvragenSolliciterenContactOver ons
MEISJES MET SMAAK AMSTERDAMEmail: info@meisjesmetsmaak.nlTel: 020 616 98 55BTW: NL8562.13.007.B01
© 2023 Meisjes met Smaak. All rights reserved.